Även om du inte kan eller vill tro det så tvingar idag våra landsförrädarkräk till politiker det svenska folket att ta lån, att låna miljarder och åter miljarder, av sionistbankirer (falska judar) för att finansiera den pågående ockupationen av främmande folkslag som fullkomligt väller in i landet.

Landsförrädarpolitikerna som har i uppgift att tjäna folket, det svenska folket (inte alla världens folk) och landet, lånar utan några som helst samvetsbetänkligheter pengar av bankerna för att finansiera massinvandringen och Sveriges undergång.

Detta utan att fråga folket om de vill att politikerna som avlönas av folket och som inte har något existensberättigande utan folket, tar lån som de, folket, får betala tillbaka med ränta.

Hur många politiker, vanliga väljare, bankirer, invandrare, nyanlända, fattiga, rika, vita, gula eller svarta skulle kunna tänka sig att ta ett lån och ge pengarna till någon eller några som de inte känner och inte vet vilka de är? 

Skulle du, läsare, kunna tänka dig att ta ett banklån och ge pengarna till mig som du inte känner (inte vet vem jag är, var jag kommer ifrån eller vad jag äger och har) och sedan betala tillbaka dessa pengar till banken resten av ditt liv för att få känna dig human (barmhärtig) om jag råkar påstå att jag är fattig?

Skulle du kunna tänka dig att ta ett banklån och ge pengarna till första bästa människa, första bästa främling du möter ute på gatan oavsett vilken ras, religion, hudfärg, sexuell läggning etcetera som denna främling har?

Svaret är givetvis nej.

Skulle du tycka att det vore rätt, rättfärdigt, om jag eller någon annan skulle ta ett banklån i ditt namn och ge pengarna till någon eller några som är eller säger att de är fattiga, utsatta, förföljda med mera och som jag eller någon annan tycker synd om, för att sedan låta dig betala (du får arbeta ihjäl dig) av på lånet resten av ditt liv?

Våra politikers agerande är inte bara orättfärdigt utan rent av kriminellt.

Läs mer

~~~~~~

Dönmeh infiltration i Sveriges regering?

Dönmeh är namnet på Turkiets kryptojudar eller marraner som offentligt är muslimer men i hemlighet kabbalister och anhängare till Sabbatai Zevi och Jakob Frank. De härstammar från en grupp sefardiska judar som fördrevs rån Spanien under den spanska inkvisitionen och som behöll sin kabbalistiska och talmudiska tro och lära. Deras politiska ideologi är sionismen.

Många Dönmeh tillsammans med traditionella judar blev mäktiga politiker och företagsledare. Saloniki (Thessaloniki) i Grekland som var en del av Turkiet blev deras starka fäste. En av de sekulära ungturkarnas ledare var Mustafa Kemal Ataturk som sedan blev Turkiets president. Dönmeh organiserade de hemliga ungturkarna och avsatte den ottomanska sultanen Abdulhamid II, 1908.

De kallade honom tyrann men hans enda brott var att han vägrade träffa sionistledaren Teodor Herzl under ett besök i Konstantinopel 1901och avvisade Dönmehs erbjudande om pengar i utbyte mot att sionisterna skulle få kontrollen över Jerusalem.

Abdulhamid lär ha sagt Låt inte Dr Herzl vidta några ytterligare åtgärder i hans projekt. Jag kan inte ge bort ens en handfull av jorden och denna mark för det är inte min egen utan hör till hela den islamiska nationen

Vissa historiker menar att Dönmeh judarna var så många som 1.5 miljoner vid den tiden. En mycket stor del av dem hade höga positioner i samhället vilket vi skall låta den judiska historikern Gershom Scholem förklara lite längre fram i texten.

Konstantinopel som bar namn efter den första kristna romerska kejsaren Konstantinus, bytte namn till Istanbul. Det sägs att Mustafa Kemal Ataturk var ett taget namn, en pseudonym, eftersom han var ättling till Sabbatai Zevi och såg sig själv som Dönmeh.

Dönmeh låg tillsammans med Europas övriga sionister bakom massmordet, slakten på hundratusentals armenier och assyrier, som var kristna. Trots att ett så stort antal människor mördades brutalt, vill man inte kalla det folkmord. Bara för några år sedan diskuterades detta återigen men tystades ner precis som man har tystat ner kommunismens illgärningar och mord på kristna.

Läs mer

~~~~~~

Och hur är det med dej MEHMET KAPLAN?

Är du verkligen muslim som du säger dig vara - eller är du krypto-jude?