Filipperbrevet 2:9-11 Därför har också Gud upphöjt honom över allting och gett honom namnet över alla namn, för att i Jesu namn alla knän skall böja sig, i himlen och på jorden och under jorden, och alla tungor bekänna, Gud, Fadern, till ära, att Jesus Kristus är Herren.

~~~~

Idag sände SR ytterligare en så kallad gudstjänst - en "Högmässa från Öjersjö kyrka i Partille med predikan av Anders-Petter Sjödin."

På ett ställe (24.30-25.00) säger Sjödin: "Förstår du vad det här betyder, att Jesu död på ett sätt var ett hedersmord. Han umgicks med syndare och drog skam över Gud, så Guds heder måste skyddas"

Vad är det han säger!?

Menar Sjödin det han säger, att Jesus dog för att Guds heder måste skyddas?

Menar Sjödin att Jesus umgicks med syndare och hans död var ett hedersmord?

Hur kan en som vill kalla sig präst säga något så vansinnigt?!

Dessutom säger denne "präst" att Jesus är Josefs son.

Han säger sålunda att Jesus inte är Guds Son utan Josefs son!

Jesus är Josefs son i köttet, men han är också Guds Son, avlad av den Helige Ande!

Jesus Kristus är GUD OCH HERREN! (Fil.2:9-11)

HUR VÅGAR SJÖDIN VRÄNGA TILL SANNINGEN, SÅ SOM HAN GÖR!?

HAR HAN INGEN GUDSFRUKTAN ALLS?

~~~~

När ska Sveriges radio sända en sann gudstjänst (predikan) ,som kan hjälpa människor finna vägen till Gud?

Är det inte det en predikan är till för, att hjälpa människor finna vägen till Guds hjärta, och få förlåtelse för sin synd genom Jesus död på korset?

Jo, Jesus död på korset betyder att han dog för dig och mig, för att vi skulle slippa straffas av Gud, som är Fadern, för vår synd.

Dessa så kallade präster har tydligen sin tjänst för att få en stadig löneinkomst varje månad, så de slipper leva av tro.

Och hur skulle de kunna leva av tro, när de inte tror.

Om de trodde skulle de predika sanningen utifrån Sanningens Bok, som är Bibeln.

Satan tror också.

Satan vet mycket väl att Jesus sändes av sin Fader till jorden för att bära världens (människornas) synder i sin kropp upp på korset.

Det är därför han låter Sveriges radio sända sina (djävulens) lögnpredikningar varje söndag.

Satans mål är att dra med sig så många människor som möjligt till helvetet.

Helvetet är den plats, där han ska befinna sig i evighet tillsammans med de, som vägrar tro och som gått på Svenska kyrkans lögnpredikningar!

Apostlagärningarna 20:29-30 Jag vet att när jag har lämnat er, skall rovlystna vargar komma in bland er, och de skall inte skona hjorden. Ja, ur er egen krets skall män träda fram och förvränga sanningen för att dra lärjungarna över på sin sida.

Jeremia 23:16 Så säger Herren Sebaot: Lyssna inte på orden från de profeter som profeterar för er, ty de bedrar er. Sina egna hjärtans syner talar de, inte vad som kommer från Herrens mun.

~~~~