"Enligt rabbinsk tradition består Torah bara av den skriftliga läran, Torah she-bi-khetav. Det är den ena delen av det som kallas den tudelade Torahn. Den andra delen är den muntliga läran, Talmud, Torah she-be-al peh, som fungerar som en förklaring till den skriftliga delen. Alla delar av läran är lika viktiga enligt den rabbinska traditionen, eftersom man inte enbart kan gå till den skriftliga Torahn för att tolka lagarna i praktiken. Då behöver man den muntliga, förklarande delen också" från wikipedia (styrd och kontrollerad av judar)

Talmud är den judiska läran som Martin Luther förfasades över och skrev om.

Läs här och här.

Om Torah här.

De falska judarna och deras efterföljare (alla judar som låtit sig bedras) hatar Jesus och människor som inte är judar.

Det är helt klart då man läser Talmud som de påstår förklarar Torah.

Detta är horribelt naturligtvis!

Talmud är en hatskrift medan Torah (de 5 Moseböckerna)  är en skrift från himlen - från Gud!

De bedragna och bedragarna som kallar sig kristna bjuder in judar (ofta rabbiner) att predika i sina kyrkor.

Det visar vilken sida de står på.

Inte är det Frälsaren Jesus sida.

De som kallar Martin Luther för en antisemit är papegojor och har aldrig studerat Luthers skrift.

Eller så ljuger de och hatar sanningen, fega uslingar som de är.

"The Talmud is to this day the circulating heart´s blood of the Jewish religion. Whatever laws, customs, or ceremonies we observe - whether we are Ortodox, Conservative, reform or merely spasmodic sentimentalists - we follow the Talmud. It is our common law." - Herman Wouk, (From Ted Pike´s Book page 53.)

Joel 2:31-32 Solen skall vändas i mörker och månen i blod, innan Herrens dag kommer, den stora och fruktansvärda. Och det skall ske att var och en som åkallar Herrens namn skall bli frälst. Ty på Sions berg och i Jerusalem skall det finnas en räddad skara (de judar som finns skrivna i livets bok. Upp. 20:15) så som Herren har sagt, bland kvarlevan som Herren kallar.