OPEN YOUR EYES TO THE REALITY!


PÅ denna länk förklaras Morgellons sjukdom/symptom bort av de som inte vill att sanningen ska komma fram: https://en.wikipedia.org/wiki/Morgellons

Wikipedia är naturligtvis kontrollerad!

Jag vet att symptom på Morgellons "sjukdom" är verkliga eftersom jag själv haft självlysande trådar som kommit ut ur kroppen - därför vet jag också att Wikipedia ljuger.

Och alla de som stoppar huvudet i sanden undertrycker sanningen - av dem är många läkare - för att inte tala om SMHI som förnekar Chemtrail och HAARP (Sverige har den största eller bland de största anläggningarna i världen - i Skåne och i Norra Sverige!) som tydligen används tillsammans med Chemtrail för att skapa hybridmänniskan och därmed förändra människans DNA!

De som är ansvariga för detta försöker nå evigt liv genom sin ondskefulla forskning och med det som  de åstadkommer. Det finns mycket att säga om detta...och det är svårt att förstå allt som dessa Satans redskap håller på med. 

Kanske ska detta också användas för att "koppla upp oss", så de kan kontrollera oss. Kanske hör det ihop med chippet de planerar att tvinga människorna att bära på handen eller pannan. Se Uppenbarelseboken kap. 13 och 14.

En sak är dock säkert - man måste skratta åt deras dumheter. De har gott på LÖGNEN som Satan sa redan i tidens början till Adam och Eva: "Ni kan bli som Gud."

(Ray Kurzweil en märklig så kallad vetenskapsman som håller på med dessa sjuka saker, en annan är Nick Boström.)

De ska få det straff de förtjänar!

Min är hämnden och vedergällningen, sparad till den tid då deras fot skall vackla. Ty nära är deras olyckas dag, det som väntar dem kommer med hast. 5 Mos. 32:35

***

Det har nu visat sig att också JK – efter tre månaders total tystnad – anammat strategin att tiga om aerosolbesprutningen av Sverige.


(från 2014-02-11)

***

"Men Gud vet att den dag ni äter av den skall era ögon öppnas, så att ni blir som Gud med kunskap om gott och ont." 1 Mosebok 3:5

"For God knows that in the day you eat from it your eyes will be opened, and you will be like God, knowing good and evil." Genesis 3:5