Michael Winiarski: Snaran börjar på allvar att dras åt kring Donald Trump

Washington. Snaran börjar på allvar att dras åt kring Donald Trump och hans inre cirkel. Det står klart sedan det har framkommit att en åtalsjury (Grand Jury) ska utreda presidentens och hans familjs misstänkta samarbete med Ryssland.

-– Den ”ryska historien” är en total fabrikation, som bara existerar därför att de inte har accepterat sin stora förlust i valet. Det fanns inga ryssar i vår kampanj, utropade Trump på ett politiskt rally i kolgruvestaten West Virginia under natten till fredagen svensk tid.

~~~~

Karusellen fortsätter.

För "eliten" (de kriminella som styr världen genom sin gud Satan och massmedia) finns inga landgränser.

Självklart samarbetar de med Ryssland och alla andra länder!

Deras mål är och har alltid varit att sätta sin gud Satan på tronen.

Världens människor tror på villfarelsen och lögnen, därför fortsätter karusellen ända till slutet.

Slutet kommer då himmel och jord ska förgås!

~~~~

2 Tessalonikerbrevet 2:3-11

Låt ingen bedra er på något sätt. Först måste avfallet komma (avfallet har redan kommit genom ekumenin och därmed VÄRLDSKYRKAN!) och laglöshetens människa träda fram, fördärvets son, 4 motståndaren som förhäver sig över allt som kallas gud eller heligt så att han sätter sig i Guds tempel och säger sig vara Gud. 5 Minns ni inte att jag sade er detta medan jag ännu var hos er? 6 Och ni vet vad det är som nu håller honom tillbaka så att han kan träda fram först när hans tid kommer. 7 Laglöshetens hemlighet är ju redan verksam. Nu måste bara han som håller tillbaka röjas ur vägen.


8 Sedan ska den laglöse träda fram, han som Herren Jesus ska döda med sin muns ande och förgöra med glansen vid sin ankomst. 9 Den laglöses ankomst är ett verk av Satan som kommer med stor kraft och med lögnens tecken och under. 10 Med ondskans alla konster bedrar han dem som går förlorade, eftersom de inte tog emot kärleken till sanningen så att de kunde bli frälsta. 11 Därför sänder Gud villfarelsens makt över dem så att de tror på lögnen 12 och blir dömda, alla de som inte har trott på sanningen utan njutit av orättfärdigheten.

Matteus 24:35

Himmel och jord skola förgås, men mina ord skola aldrig förgås.

~~~~

Läs också: "Ge inte upp"

"Vi som är vakna vet att den pågående förstörelsen av Sverige (liksom av de övriga Europeiska länderna) i form av massinvandring, är en del av en agenda och inget som sker av en ren slump."