På Sergels torg samlas människor nu och har ingen aning vilka och vem som ligger bakom. DN

Det är samma folk, samma ideologi och samme upphovsman - SATAN.

Det påminner om de hemska 60/70-talen.

Uppenbarelseboken Kapitel 21
1 Och jag såg en ny himmel och en ny jord. För den första himlen och den första jorden hade försvunnit och havet fanns inte mer. 2 Och jag, Johannes*, såg den heliga staden, det nya Jerusalem, komma ner från himlen, från Gud, redo som en brud smyckad för sin brudgum. 3 Och jag hörde en stark röst från himlen* säga: Se, Guds tabernakel är bland människorna, och han ska bo hos dem, och de ska vara hans folk, och Gud själv ska vara med dem och vara deras Gud**. 4 Och Gud* ska torka bort alla tårar från deras ögon. Och döden ska inte vara mer, inte heller sorg, inte heller gråt, och ingen smärta ska finnas mer, för det som förr var är borta. 5 Och han som satt på tronen, sa: Se, jag gör allting nytt. Och han sa till mig: Skriv, för dessa ord är sanna och trovärdiga. 6 Och han sa till mig: Det har skett. Jag är Alfa och Omega*, begynnelsen och änden. Åt den som törstar ska jag fritt och för intet ge ur källan med livets vatten. 7 Den som segrar ska ärva allt* detta, och jag ska vara hans Gud, och han ska vara min son. 8 Men de fega och de otroende och de avskyvärda samt mördare och otuktiga och trollkarlar och avgudadyrkare och alla lögnare ska få sin del i den sjö som brinner med eld och svavel, som är den andra döden.