"Bor man i Sverige och har sina barn här ska de gå i den svenska skolan. Det konstaterar utbildningsminister Anna Ekström (S) i en intervju med SVT Nyheter. Hon ser heller inga skäl att göra det möjligt för föräldrar att hemundervisa sina barn.

SVT Nyheter har rapporterat om att det finns en skara föräldrar som är emot skolplikten och kritiska till det svenska skolsystemet. I stället vill de utbilda sina barn utanför den svenska skolan.

Men föräldraledd undervisning strider mot svensk lag, som säger att alla barn som är bosatta i Sverige har skolplikt och ska delta i skolans verksamhet."

Se mer!

~~~~~

INGEN får fly PK-samhället! (PK = politisk korrekt)

INGEN!

ALLA ska indoktrineras i PK-samhällets sjuka och falska och farliga lära.

Säkert görs undantag för vi en viss grupp utvalda. (ingen nämnd)

Alla vet (?) att de som styr världen håller på att förbereda för Antikrists (Satans) ankomst. (Se t.ex. Uppenbarelseboken kap. 13 och kap. 14)

Då måste först kommunism införas.

Socialism som Sverige har är endast ett av deras sataniska experiment och en förberedelse för kommunism.

Sedan, efter kommunism, ska alla indoktrineras i Satans lära som är satanism eller luciferianism.

Satanism/Luciferianism är den fallne ängelns lära, han som snart ska bindas för tusen år innan han släpps lös ett kort tag, för att sedan kastas i helvetets sjö - för gott.

Var beredd!

Den tid som kommer är den hemskast som någonsin funnits och Satan har många medarbetare.

~~~~

MEN GUD DEN LEVANDE (JESUS) HAR SIN PLAN.

DET ÄR ATT FRÄLSA (RÄDDA) SÅ MÅNGA SOM MÖJLIGT!

VILL DU BLI RÄDDAD ELLER VILL DU INGÅ I SATANS RIKE, FÖR ATT SEDAN ÄVEN DU KASTAS I DEN BRINNANDE SJÖN??

~~~~

(HÄR ser du mer idioti ett resultat av PK-undervisningen.)

Johannes 3:16-18  Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att den som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv. 17 Inte sände Gud sin Son till världen för att döma världen utan för att världen skulle bli frälst genom honom. 18 Den som tror på honom blir inte dömd, men den som inte tror är redan dömd, eftersom han inte tror på Guds enfödde Sons namn.