2 Tessalonikerbrevet 9-12  "Den Laglöses an­komst är ett verk av Sa­tan och sker med stor makt, fals­ka tec­ken och un­der 10 och med orättfärdig­he­tens al­la kons­ter, som be­drar dem som går i fördärvet – de har ju in­te ve­lat ta emot den kärlek till san­ning­en som kun­de ha räddat dem. 11 Därför låter Gud vill­fa­rel­sen få makt över dem så att de tror på lögnen 12 och blir dömda, al­la des­sa som in­te har trott på sanningen ut­an har valt orättfärdig­he­ten."

SÅ SKALL DET GÅ FÖR DIG OM DU INTE VÄNDER OM: GUD SKA DÖMA DIG!

Om du lyssnar på media, samfund eller svenska kyrkan, så får du aldrig höra sanningen.

De har valt att lura människan att gå fel, så hon hamnar där Gud inte vill hon hamnar - nämligen i helvetet!

Gud sände sin Son Jesus Kristus för att rädda människan, inte för att döma henne.

Johannes 3:18 Inte sände Gud sin Son till världen för att döma världen utan för att världen skulle bli frälst genom honom.

Den enda vägen som du kan gå utan att efter döden få bära din synd själv är genom Jesus, som är dörren.

Johannes 10:9 Jag är dörren; den som går in genom mig, han skall bliva frälst, och han skall få gå ut och in och skall finna bete.

Följ din själs herde och du slipper bära straffet för din synd. Jesus bar den på korset - i sitt eget kött!

Johannes 3:16-18 Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att den som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv. 17 Inte sände Gud sin Son till världen för att döma världen utan för att världen skulle bli frälst genom honom. 18 Den som tror på honom blir inte dömd, men den som inte tror är redan dömd, eftersom han inte tror på Guds enfödde Sons namn.