Psalm 2:4-6 Han som bor i himlen ler, Herren gör narr av dem. Han talar till dem i vrede, i glödande harm förskräcker han dem: "Det är jag som har insatt min konung på Sion, mitt heliga berg.

~~~~

"Pojke" och "flicka" stryks i förskolans läroplan

Let’s delete sex-identity from birth certificates

Reason Queensland dropped height and gender from physical drivers licences


2 Thessalonikerbrevet 2:9-12 Den laglöses ankomst är ett verk av Satan och sker med stor kraft, med lögnens alla tecken och under 10 och med all slags orättfärdighet som bedrar dem som går förlorade, eftersom de inte tog emot sanningen och älskade den, så att de kunde bli frälsta. 11 Därför sänder Gud en kraftig villfarelse över dem så att de tror på lögnen 12 och blir dömda, alla dessa som inte har trott på sanningen utan njutit av orättfärdigheten.

~~~~

Världens människor som låter sig bedras av Satan väntar nu på den Laglöse (Antikrist), som ska sätta sig på tronen i Jerusalem i Satans namn och med tillåtelse av hans folk. 2 Tessalonikerbrevet 2

SLUTET ÄR NÄRA. HAR DU TAGIT EMOT KUNGARNAS KUNG OCH HERRARNAS HERRE JESUS KRISTUS?

OM INTE, FINNS DET EN PLATS FÖR DIG I HELVETET.

HELVETET UTVIDGAR SIG FÖR ATT TA EMOT ALLA DE, SOM TROR PÅ DÅRAKTIGHETERNA, SOM SATAN OCH HANS FOLK GER.

Du som har din själ kär, se under "kategorier - HELL", på denna blogg.

Johannes 1:12-13 Men åt alla som tog emot honom gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. De är inte födda av blod eller av köttets vilja eller av någon mans vilja utan av Gud.