Vad gjorde Jesus lärjungar?

Det viktigaste yrket i världen!

De predikade de glada nyheterna.

De startade inget nytt parti.

De berättade för människorna vad Jesus gjort på korset för dem.

De räddade människorna undan den kommande VREDESDOMEN.

De gjorde under och tecken i Jesus namn.

De botade sjuka och uppväckte döda.

De visste att Satan fanns.

De visste att det var han som dödat Jesus på korset.

De visste att Satan hade redskap.

Dessa redskap utförde villigt, det som deras herre Satan ville.

Jesus gick i döden för ALLA människor för att rädda dem undan HELVETET.Jesus gick i döden för ALLA människor, eftersom ALLA var och är syndare från födelsen.

Romarbrevet 3:9-14  Vi har redan bevisat för både judar och hedningar, att alla är under synd, 10 som det står skrivet: Ingen rättfärdig finns, inte en enda. 11 Ingen förståndig finns, ingen finns som söker Gud. 12 Alla har avvikit, alla har blivit odugliga. Ingen finns som gör det goda, inte en enda. 13 En öppen grav är deras strupe. Sina tungor använder de till svek. Huggormsgift är bakom deras läppar. 14 Deras mun är full av förbannelse och bitterhet.

Romarbrevet 9:9-13 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 10 För med hjärtats tro blir man rättfärdig, och med munnens bekännelse blir man frälst. 11 För Skriften säger: Var och en som tror på honom ska inte komma på skam. 12 Det är ingen skillnad mellan jude och grek, för samme Herre är över alla och rik mot alla dem som åkallar honom. 13 För var och en som åkallar Herrens namn ska bli frälst.

AMEN!

TILLHÖR DU JESUS - Skaparen?

“Then spake Jesus again unto them, saying, I am the light of the world: he that followeth me shall not walk in darkness, but shall have the light of life.” (John 8:12)