försvann ögonkontakten talet och livsglädjen.

I dag är det den 28 november 2013 och jag känner att jag måste dela vår hemska historia. Efter sprutan som barn får vid 18 månaders ålder förändrades allt. Vår underbara tjej hade precis lärt sig prata, hade en intensiv nyfiken blick och läste av andra människor fantastiskt bra. Hon härmade och var nyfiken på att lära sig saker. Hon kunde massor av ord och vi tyckte det var så roligt att prata med henne! När sedan vaccinsprutan togs försvann alla ord. Ett efter ett glömdes bort. Hon hade plötsligt svårt att hålla ögonkontakt i mer än två sekunder. Hon stannade i växten och tappade all nyfikenhet på att lära sig saker.

Vaccinskadad BelleFrisk med homeopati
Bildtext: Till vänster ser ni vår dotter i ett drömliknande tillstånd. Jag minns tillfället så väl, för det var omöjligt att få kontakt med henne. Till höger ser ni en glad och utåtvänd dotter efter att hon fått hjälp av en homeopat.

Text och bild: Mikaela Schill Jurmu

Hon fick svårt att samspela med andra människor. Hon ville inte längre läsa bok. Hon tappade helt enkelt intresset för sådant hon älskade innan. Hon fick även autismliknande symtom. Det har nu gått över ett år och allt är oförändrat. Hon ligger kraftigt under sina egna kurvor både i längd och vikt. Hon börjar närma sig tre år och är 84 cm lång och väger 10,8 kilogram. Jag har inte fått ett uns av hjälp så klart men vägrar ge upp. Jag är övertygad om att det går att avgifta barn med vaccinskador. Jag tänker lyckas och få tillbaka mitt barn! Hon har rätt att utvecklas, växa och vara lycklig! Det finns inga andra alternativ.

4 december 2013

Vet ni vad vacciner innehåller? Det visste inte jag. Vaccin har blivit min värsta mardröm. Min källa till hat och ilska. I mitt huvud ser jag hur de sätter sprutorna i min dotter gång på gång. Jag har aldrig sett det men jag har suttit utanför dörren och gråtit. Något i mitt hjärta kändes så fruktansvärt fel. En känsla jag inte kunde skaka av mig. Men jag kunde aldrig för mitt liv tro att det var rent gift som mitt stackars oskyldiga barn fick injicerat. Min lilla lilla flicka. Hon som var så frisk och levnadsglad förgiftades fullständigt. Hon fråntogs rätten till att växa och utvecklas som andra barn. Jag måste varna andra innan fler barn går samma öde till mötes.

Här följer en liten del av vad denna mardröm innehåller: kvicksilver, aluminium, kylarvätska, lösningsmedel, desinfektionsmedel, natriumglutamat (ett välkänt nervgift som stressar cellerna till döds), glycerol, blod och vävnad från döda djur till exempel kycklingembryo, apa, får, gris och hund, celler från aborterade människofoster, muterade människovirus, förorenande djurvirus (till exempel sv40 som orsakar cancer hos människor), bakterier, antibiotika samt dna från djur, bakterier och virus (vilket när det injiceras kan införliva sig med mottagarens dna). Det räcker med några få rader ur innehållet för att man ska vakna. Snälla rädda era barn från denna hemska verklighet! Enbart en komponent i vaccinet är i stånd att ge cirka 120 dokumenterade skador på kropp och psyke. (Källa till innehåll: Gun Östling, från en artikel i ”Mänskliga rättigheter”)

16 januari 2014

Idag tänkte jag dela ett glatt och hoppfullt inlägg! Min dotter fick en allvarlig vaccinskada vid 18 månaders ålder. Mpr-vaccinet gjorde att mitt barn tappade talförmågan, tappade livslusten, stannade i växten och inte kunde hålla ögonkontakt längre. Efter många skitjobbiga månader med fruktansvärd ångest börjar livet se ljusare ut. Med hjälp av en homeopat börjar min dotter komma tillbaka!

Läs mer

***

Mer om vaccin HÄR videos!

***

MMR measles vaccine clinical trial results FAKED by Big Pharma - shocking U.S. court documents reveal all

While the vaccine industry is exploiting the Disneyland measles outbreak to call for widespread MMR vaccination, nobody in the mainstream media is telling you how the MMR vaccine clinical trial results were faked by Big Pharma in yet another example of runaway scientific fraud by the vaccine industry.