(Above the Illuminati-card.) - Nej, det är inte Donald Trump som är Antikrist - ledaren de ropar efter, även om han också färgar håret änglalikt gult - programmerad deceiver (förrädare) som han är!

Det världen inte kan och inte vill inse, det är att det finns en Satan och det finns en Gud.

Satans redskap har ett syfte, det är att sätta sig själv genom Antikrist (en världsledare) på tronen.

Det är det all massmedia visar och det är det som Bibeln profeterat om i flera tusen år.

Massmedia visar det genom sina lögner, vilket visar att Satans folk är väldigt aktiva.

(Tacka för det när de har den fallne Lucifers desperata hjälp!)

Men tack och lov....Gud som är den Allmäktige har allt under kontroll och låter Satans och hans krafter göra det de gör, tills allt är gjort som är bestämt och profeterat.

Sedan är tiden för människorna ute - den tid då de kunnat bli frälsta, men inte ville hörsamma kallelsen.

Då blir det en ny värld, sedan denna värld rullats ihop som en gammal klädnad.

Det antikristliga regerandet har fått sitt välförtjänta slut och de människor som inte ville ta emot Jesus Kristus Guds enfödde Son, hamnar där de hör hemma nämligen i helvetet.

Uppenbarelseboken 21:8 "Men de fega, de otroende och de skändliga, mördarna och de sexuellt omoraliska, ockultisterna, avgudadyrkarna och alla lögnare, de ska få sin del i sjön som brinner av eld och svavel. Detta är den andra döden."

Revelation 21:8 "But the cowardly, the unbelieving, the vile, the murderers, the sexually immoral, those who practice magic arts, the idolaters and all liars—they will be consigned to the fiery lake of burning sulfur. This is the second death.”   

 ~~~~ 

Det finns en liten tid kvar och Gud söker fortfarande människors hjärtan över hela världen till frälsning och räddning från döden och den eviga elden (den andra döden - se ovan).   

De som fått sin chans, men som inte ville ta den lever som om deras liv inte hade något slut.

De livnär sig med falska nyheter och underhållning som djur utan själ.

Tragiskt!

~~~~

En av de falska spelarna på djävulens spelhalva är Alex Jones som DN (lögnmedia) idag skriver om:   

Var så god: "The Dancing Deceivers":

Epilog:

Judarna som Paulus skriver om i Romarbrevet kap. 11 kommer att bli hårt prövade och endast en liten rest kommer att räddas.   

Den gud (Antikrist) de satt på tronen kommer att vända sig mot dem .

Då kommer de att inse att de är lurade - igen.

Lukas 13:34-35 Jerusalem, Jerusalem, du som dödar profeterna och stenar dem som är sända till dig! Hur ofta ville jag inte samla dina barn, så som hönan samlar sina kycklingar under vingarna! Men ni ville inte. Nu ska ert hus lämnas åt er själva . Jag säger er: Ni kommer inte att se mig förrän ni säger: Välsignad är han som kommer i Herrens namn."