Psykiatern och forskaren Karin Ekdahl har arbetat med meditation som stressreducering i många år.                

Eftersom jag inte vill bli kund hos DN så har jag inte läst artikeln ovan, men jag känner väl till massmedias roll i samhället och den är INTE god utan motsatsen OND!

Säkert gör DN reklam för denna djävulska sak och använder en så kallad "forskare" och "psykiater" som "använder meditation för stressreducering".

SUCK - hur okunnig får man vara inom den så kallade psykiaterkåren!!

Meditation av alla slag är definitivt INTE från Gud.

Genom detta utövande så får du kontakt med onda andar i den sataniska andevärlden.

Hur många känner till att droger är vanligt bland ungdomar precis som de var på 70-talet, då Satans hantlangare infiltrerade ungdomsvärlden?

____

Här är ett vittnesbörd om denna onda värld och om Guds kraft att befria:


Hej!

När jag var tjugo år gammal blev jag kristen, men innan dess var mitt liv totalt annorlunda. Trots att jag hade en normal uppväxt, trevliga föräldrar och allt som man normalt behöver för att må bra, så tyckte jag ofta att livet var tråkigt. Vid fjorton års ålder började jag att dricka alkohol och när jag var femton började jag röka marijuana. Vid sjutton års ålder rökte jag marijuana varje dag. När jag var arton hade jag provat 'magic mushrooms', rökte mycket hasch, föll i transer och upplevde en värld som jag aldrig hade känt till förut. Å ena sidan var jag lite rädd för denna "andra värld", men å andra sidan var jag mycket nyfiken att få reda på vad det var för något.

För att visa er vad Herren verkligen har gjort i mitt liv vill jag dela med mig av några upplevelser från mitt förra liv. Vid arton års ålder träffade jag ett par som hade praktiserat yoga i flera år och som också regelbundet använde LSD. De förklarade grunderna i yoga och hur man mediterar. I början tyckte jag att det var lite konstigt men efter lite övning kunde jag känna en viss "kraft" under meditationerna. En dag tog vi LSD och mediterade under själva trippen, och det var verkligen kraftfullt. Enbart LSD är starkt men tillsammans med meditation var det så kraftfullt att jag trodde att min ande skulle lämna kroppen.

Efter den trippen beslutade jag mig för att verkligen ta reda på vad den andra världen handlade om. Jag visste att det var något väldigt verkligt och inte bara en fantasi. Jag började experimentera med LSD och magic mushrooms och tog dem ensam i skogen, tillsammans med vänner eller på teknofester. Jag prövade också på olika sorters droger som ecstasy, speed, opium och senare även crack och heroin, och tyckte att dessa visserligen var njutbara men att de inte kunde jämföras med psykedeliska droger. Jag upptäckte att om jag under LSD-tripper ropade namnet på en guru som sedan länge hade varit död så föll jag i en djupare och mer kraftfull trans. Jag började ropa namnet på dessa gurus medan jag trippade. Under vissa tripper kände vi så mycket kraft i rummet att vi inte behövde prata med varandra längre - på något sätt var det som om vi kommunicerade utan att prata. Många tillfälligheter började också inträffa som fick mig att inse att något "högre" börjat styra mitt liv. Vid den tidpunkten kunde jag inte föreställa mig att jag någonsin skulle leva ett normalt liv igen, jag ville bara ha denna kraft och "bryta igenom till andra sidan" även om det innebar att jag riskerade att dö under LSD-tripperna.

Vid denna tid hade jag ingen aning om vad som låg bakom allt detta. Jag trodde på något sätt att det var god "yogakraft" som skulle hjälpa till att göra världen till ett bättre ställe och livet så mycket mer njutbart. En gång tog jag en mycket stor överdos av LSD på en teknofest, vilket resulterade i en väldigt konstig upplevelse. Det kändes som en slags lovprisning. När jag kom hem var jag fortfarande drogpåverkad och något hade tagit över mitt sinne, jag hade ingen kontroll längre. Jag började säga saker som jag normalt inte brukade säga. Mina föräldrar tillkallade polis och de tog mig till ett psykiskt sjukhus där jag hölls inlåst i sex veckor. Efter två veckor kunde jag tänka mycket klarare igen och bestämde mig för att vad de än gjorde med mig så skulle jag inte ändra på mig. Jag skulle fortsätta att använda droger, men från och med nu skulle jag behålla mina tankar för mig själv oavsett hur hög jag var på LSD.

Läs mer och se videon om du kan tyska