UPPDATERADEtt av Satans vapen denna tid är YOGA.

Vart du än vänder dig så ser du reklam för Yoga.

Men vad människor inte vet är att de blir besatta av de onda andarna som verkar genom Yoga.

Och det är Satans plan.

Ju mer besatta människor det finns på jorden ju mer framgångsrik blir han i sitt försök att bekämpa den levande Guden.

"När en oren ande har farit ut ur en människa, går den genom ökentrakter och söker efter en viloplats men finner ingen. Då säger den: Jag vänder tillbaka till mitt hus som jag lämnade. När den kommer och finner det ledigt och städat och snyggt, går den och hämtar sju andra andar som är ännu värre, och de går in och bosätter sig där. För den människan blir slutet värre än början. Så kommer det också att bli för det här onda släktet."
Matteus 12:43-45

Satans mäl är att föra människor med sig ned i helvetet bort från Gud och det eviga livet.

Han är fullt upptagen med denna ondskefulla plan.

Vad människan inte tänker på är att hon har en evig själ.

Människan lever för stunden ovetande om att hon lever ett andetag från döden.

Bibeln som är Guds ord till människan säger i Hebreerbrevet 9:27 "Och såsom det är människorna förelagt att EN GÅNG dö och sedan dömas."

Vi har bara en chans. Efter döden kan vi inte ångra oss. Då är det för sent.

Sedan kommer DOMEN.

"Gud har länge haft överseende med okunnighetens tider, men nu befaller han alla människor överallt att omvända sig. Han har nämligen bestämt en dag då han ska döma världen med rättfärdighet genom en man som han har utsett, och han har erbjudit tron åt alla genom att uppväcka honom från de döda."
Apostlagärningarna 17:30-31 

Många människor kämpar febrilt för att finna en mening i enbart den materiella världen, medan andra inser att det finns även en andlig värld.

De första lever helt för känslor och begär, medan den andra gruppen är uppslukad av den andliga världen som är full av onda andar och demoner.

Bägge grupperna lever lika farligt, lika nära stupet till evig förtappelse, evig undergång och förstörelse.

"Jesus ropade: "Den som tror på mig, han tror inte på mig utan på honom som har sänt mig. Och den som ser mig, han ser honom som har sänt mig. Jag har kommit till världen som ett ljus, för att ingen som tror på mig ska bli kvar i mörkret. Om någon hör mina ord och inte håller dem, så dömer inte jag honom, för jag har inte kommit för att döma världen utan för att frälsa världen. Den som förkastar mig och inte tar emot mina ord har en domare över sig: det ord som jag har talat ska döma honom på den yttersta dagen. Jag har inte talat av mig själv, utan Fadern som har sänt mig har befallt mig vad jag ska säga och tala. Och jag vet att hans befallning är evigt liv. Det jag talar, talar jag därför så som Fadern har sagt mig."
 Johannes 12:44-50 

~~~~

SATANIC KUNDALINI SPIRIT INVADED ALL RELIGIONS ON EARTH!-The reality is that we are born, grow up, live a while on planet Earth, and die. Humans are finite. We can never be God. We need someone greater than we who can provide us forgiveness and life eternal. Praise the Lord for the God-man, Jesus Christ. Through His death and bodily resurrection, He has won for us what we desperately need: forgiveness from God, a life of purpose and meaning in this life, and eternal life beyond the grave. Don’t miss out on who Jesus Christ is and what He has done for you. Read John chapter 3. Ask Christ to be your Savior. Your life will be transformed, and you will know who you are, why you are here, and where you are going.

Kundalini-kristendom i Stockholm – Friends Arena 2016

SE VIDEONA OCH ÄR DU SUND SÅ ÄCKLAS!

~~~~

TRAGISK NOG SÅ FÖRKOMMER SAMMA SAK - SAMMA DEMONISKA UTTRYCK, BLAND DEM SOM KALLAR SIG KRISTNA.

MÅNGA PASTORER OCH LEDARE RUSADE TILL BENTLEYS TORONTO-MÖTEN PÅ ANDRA SIDAN ATLANTEN, DÅ HAN VAR SOM MEST I ROPET FÖR NÅGRA ÅR SEDAN.

NU ÄR DET RÖRELSEN "NEW WINE" SOM LOCKAR DE SÅ KALLADE KRISTNA PASTORERNA OCH LEDARNA - TILL EVIG FÖRDÖMELSE (HELVETE!) FÖR DEM SOM DE SKULLE VARA HERDAR FÖR.

DET ÄR SAMMA ONDA ANDAR SOM BESÄTTER MÄNNISKOR - BARA ETT ANNAT NAMN!

Todd Bentley: Violent "Different" Spirit

~~~~

New Wine Deception ~ Video

New Wine and the Babylonian Vine 

Bill Johnsons Pojkar – Todd Bentley & Ben Fitzgerald

~~~~

Ett exempel på falsk undervisning kunde man höra idag på P1 i radions "gudstjänst" från Sävaråkyrkan.

Där talades det om enhet och vad de menar är den ekumeniska enheten (EN ANNAN LÖGN AV SATAN!) - enheten med alla religioner såsom med katolicism, shamanism, hinduism, buddism, judendom, islam etc!

Att ha samma lära är för dem inte nödvändigt trots att utan rätt lära kan du inte kalla dig kristen.

DETTA ÄR DEN VÄRLDSVIDA KYRKAN - ANTIKRISTS-SATANS KYRKA!

2 Tessalonikerbrevet 2:3-4 Låt ingen bedra er på något sätt. Först måste avfallet komma och laglöshetens människa träda fram, fördärvets son, motståndaren som förhäver sig över allt som kallas gud eller heligt så att han sätter sig i Guds tempel och säger sig vara Gud.