Johannes 8:10-11 Då såg Jesus upp och sade till kvinnan: »Var äro de andra? Har ingen dömt dig?»11 Hon svarade: »Herre, ingen.» Då sade han till henne: »Icke heller jag dömer dig. Gå, och synda icke härefter.»]


https://www.youtube.com/watch?v=VTByzluCtMo&app=desktop

From a comment: "For those who are in pain, I am a sincere person who wants to offer you my testimony, I can assure Jesus is real, I was quite dead after attempted to suicide, and in february at night I felt his presence, his love through me, and today I'm fine, no more medication, no more fear... pray, search, be humble enough to believe without seeing, that's the secret and the only way, ego and fear are liars, but God is true !!"

~~~~

Jesus is indeed living and he calls for your attention.

Do not miss him when he is still to be found.

It can be to late to find him if you wait!

Det finns bara EN som kan mätta din inre törst. Hans namn är JESUS.

Matteus 11:28-30

28 Kommen till mig, I alla som arbeten och ären betungade, så skall jag giva eder ro.

29 Tagen på eder mitt ok och lären av mig, ty jag är saktmodig och ödmjuk i hjärtat; 'så skolen I finna ro för edra själar'.

30 Ty mitt ok är milt, och min börda är lätt.»

~~~~